Le Petit Marseiliais-proizvodi vrhunskog francuskog kvaliteta

Tradicionalna proizvodnja sapuna u Marseilleu (čuveni Savon de Marseilleu) datira od 14.stoljeća. Pokrajina Provansa na jugu Francuske, iznimno je bogata pokrajina, a poznata je po velikim količinama maslinovog ulja i poljima lavande, iznimnoj i blagoj klimi s mediteranskim utjecajem. Stoga se i najkvalitetniji proizvodi mogu naći upravo ovdje. Autentičan i tradicionalan je sapun „Savon de Marseilleu“, koji se koritio za tijeli i pranje veša. Kako je sapun postao poznat, ne samo u Francuskoj i Europi, nego i cijelom svijetu, proizvođači iz ovog dijela svijeta su nastavili svoju tradiciju, i zahvaljujući njima, pokrenut je brand „Le Petit Marseilliais“. Svi proizvodi ovoga branda su prirodni, vrhunske kvalitete i autentični.

Proizvode branda„Le Petit Marseilliais“ možemo podijeliti u 3 skupine:

  1. Gelovi za tuširanje(u ponudi su kremasti gelovi za tuširanje s mlijekom vanilije, slatkog badema, ekstraktom cvijeta narandže, bijele breskve i nektarine, meda od lavande, mandarine i limete, bora i mente, mlijekom pamuka i maka i biljnim mlijekom).
  2. Njega kose (u ponudi su linija za suhu i oštećenu kosu s karite mlijekom i medom, koja se sastoji od maske za kosu, regeneratora i šampona, zatim linija za obojenu kosu u uljem šafranike i ekstraktom borovnice, takođe se sastoji od maske za kosu, regeneratora i šampona, i treća linija je za normalnu kosu s mlijekom slatkog badema i ekstraktom lanenog sjemena, a sastoji se od maske za kosu, regeneratora i šampona)
  3. Hidratacija kože (u ponudi je hidratantni balzam za tijelo i hidratantno mlijeko za tijelo s karite maslacem, uljem slatkog badema i arganovim uljem, kao i hidratantni balzam za tijelo i hidratantno mlijeko za tijelo s karite maslacem, eteričnim uljem kamilice i mlijekom smokve).

Više informacija o svim proizvodima iz ponude francuskog branda „Le Petit Marseilliais“, kao i eventualnim novitetima,  možete naći na web portalu www.lepetitmarseillais.com.

Zahvaljujući mjesečniku Ljepota i Zdravlje BiH (www.ljepotaizdravlje.ba), nudimo vam recenziju nekih od proizvoda „Le Petit Marseilliais“, koje smo mi isporbali.

Prvi proizvod koji smo probali iz branda „Le Petit Marseilliais“ je kremasti gel za tuširanje s ekstraktom meda od lavande. Lavandu svi poznajemo, ili je ne volimo ili je obožavamo (mi spadamo u drugu grupaciju),nježna, osvježavajuća, lagano i ugodnog mirisa. Pakovanje gela je od 250g, jako praktično i nosivo u svim prilikama. Idealno za kraća putovanja.Gel je bogate i kremaste teksture, i dovoljno ga je nanositi u manjim količinina.

2015-06-25 07.56.18

Druga dva proizvoda namijenjena su njezi kose.

Radi se o šamponu s karite mlijekom i medom. Ovaj šampon je namijenjen za suhu i oštećenu kosu, koju obnavlja i njeguje.Nakon svega nekoliko upotreba, vaša kosa će se oporaviti, od korjena do vrha. Iz dana u dan, kosi će se vraćati izgubljena mekoća i sjaj.

Prirodna svojstva sastojaka:

-karite mlijeko (bogato biljnim lipidima, poznato po svojim hranjivim sastojcima)

-med (poznat po svojoj hranjivosti i svojstvima omekšavanja)

Šampon nanesite na kosu, utrljajte u vlasište i isperite.

Regenerator s karite mlijekom i medom. Jednominutni regenerator njeguje i obnavlja oštećenu kosu. Također, služi za lakše raščešljavanje suhe, oštećene i lomljive kose. S lakoćom ćete raščešljati intenzivno nahranjenu i oporavljenu kosu, koja nanovo dobija mekoću, sjaj i elastičnost.

2015-06-25 07.56.02

Prirodna svojstva sastojaka:

-karite mlijeko (bogato biljnim lipidima, poznato po svojim hranjivim sastojcima)

-med (poznat po svojoj hranjivosti i svojstvima omekšavanja)

Nakon pranja šamponom, nanesite regenerator po cijeloj dužini kose. Ostavite ga 1 minutu, nakon toga, isperite kosu.

Od trenutka otvaranja, sve proizvode možete koristiti 12 mjeseci.

Distributer za BiH: Ataco d.o.o. Mostar, Kralja Tomislava L4, 88 000 Mostar

Više informacija potražite na web portalu: www.ataco-bih.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s