Novi kremasti gelovi za tuširanje iz Afrodite

Novi kremasti gelovi za tuširanje vode u svijet ljetnih mirisa i predstavljaju raj za sve sladokusce koji obožavaju miris: svježe maline, sočne naranče, slatke pistacije i burbon vanilije. Pod tušembude osjetila, pune energijom te bogatimkremasti sastavom koži pružaju intenzivnu njegu.Na taj način pomažu u sprječavanjunjenogisušivanja te jučine zadivljujuće mekom.Kako bi doživljaji pod tušem bili još slasniji, formuli smo dodali 100% prirodnečestice kakaa koji u dodiru s kožomlagano klize po tijelu. Proizvodi ne sadržeparabene, parafin i silikone tesu primjereni i za osjetljivu kožu. I najvažnije, ne narušavaju prirodnu pH-ravnotežu kože.

gelovi

Kremasti gel za tuširanje od maline ima bogatu kremastu formulu sa svježim voćnim mirisom te nježno čisti kožu i pruža slatko iskustvo njege pod tušem. Obogaćena kompleksom vitamina A, C i E te nježnim česticama kakaa formula pruža osjećaj njegovane, mekane i čiste kože. Nije za konzumiranje.

Nježna kremasta tekstura gela za tuširanje od pistacija obogaćena je dragocjenim uljnim kompleksom oraščića, intenzivno njeguje kožu i pomaže u zaštiti od isušivanja. Profinjen miris pistacije te vrlo nježne čestice kakaa u dodiru s kožom bude osjetila i pružaju slatke trenutke ugode pod tušem. Nije za konzumiranje.

Tijelo je ovijeno slasnim mirisom slatke naranče uz još jedan novi Afroditin gel za tuširanje. Kremasta tekstura gela obogaćena kakao maslacem i eteričnim uljem naranče donosi toplinu, poboljšava raspoloženje te s nježnim česticama kakaa pruža osjećaj svježe, njegovane i čiste kože. Nije za konzumiranje.

Mirisna kremasta tekstura gel za tuširanje od vanilije vodi u svijet opojne burbonske vanilije i u dodiru s kožom pretvara se u iznimno bogatu njegujuću formulu koja kožu čini svilenkasto mekanom. Obogaćena nježnim česticama kakaa oživljuje tijelo i duh te osigurava čarobne trenutke pod tušem. Nije za konzumiranje.

Više informacija potražite na: http://www.kozmetika-afrodita.com,

ili FB: Kozmetika Afrodita BiH

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s