FENG SHUI PREDMETI ZA BOGATSTVO, POZITIVNE VIBRACIJE U STAMBENOM PROSTORU, ZDRAVLJE

Feng Shui predmeti su, prilično, popularni širom svijeta. Oni su lijepi za oko i također unaprijeđuju ljepotu kuće. Nisu važni samo sa stanovišta dekora, nego se smatraju i jednim od najboljih izvora pozitivne energije. Pročitajte nešto više o njima i učiniti vaš dom i vaš život ljepšim!

Feng shui 1

  1. Uveseljavajući Buddha

Uveseljavajući Buddha je simbol bogatstva, sreće i zadovoljstva. On pomaže u održavanju sretne atmosfere u kući. Uveseljavajući Buddha vas štiti od zlih očiju i drži sve prepreke daleko od vas. Vedro lice uveseljavajućeg Buddhe, samo po sebi, izgleda divno.

buda

Vrlo je važno postaviti Uveseljavajućeg Buddhu na pravo mjesto. Najbolje mjesto za postavljanje Uveseljavajućeg Buddhe je ispred glavnog ulaza u dnevnu sobu.

  1. Fontane

Fontane su još jedan popularan Fang Shui predmet. Smatra se da donose bogatstvo i sreću u obitelji. Sjeveroistok ili jug-istok su pravci, u kojima se mogu postaviti fontane.

fontane

  1. Kristali

Smatra se da kristali upijaju sve negativnosti i donose pozitivnu energiju u kuću. Preporučljivo je da uronite sve kristale u kamene soli i držite ih na suncu nekoliko dana, prije nego što ga koristite. Kristali se mogu postaviti na sjevero-istoku, jugo-zapadu ili ih možete postaviti ga u centar kuće.

  1. Kornjača za novac

Ovaj feng shui predmet je vrlo popularan dodatak. Smatra se da on donosi 8 vrste sreće. Držite ovaj dodatak u bilo kojem kutu kuće. U dnevnom boravku, možete postaviti kornjaču u jugoistočnom pravcu za finansije i sreću.

kornjača

  1. Žad biljke

Donose prosperitet i bogatstvo u obitelji i treba ih staviti u jugoistočnom smjeru. Žad biljke treba uvijek koristiti u paru.

  1. Vaza bogatstva

Smatra se da je jednim od najboljih predmeta, koji donose bogatstvo i slavu svom vlasniku. Vaza Bogatstva sadrži 6 različitih vrsta kamena. Ona uvijek mora biti postavljena u jugozapadnom ili sjeveroistočnom smjeru, u tajnom ormaru.

  1. Toranj Obrazovanja

Toranj Obrazovanja se smatra najboljim predmetom za poboljšanje znanja.Najbolje mjesto za postavljanje tornja obrazovanja za pozitivnu energiju je sjeveroistočni ugao na stolu za učenje/čitanje.

Besthomeadvices.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s