Pet najboljih aplikacija za poslovna putovanja

Pametni telefon je postao najbolji saveznik, kome se uvijek možete obratiti kada ste na putu, bez bojazni da nećete dobiti odgovor na vaše pitanje.

smart phone

Poslovni put je često toliko ispunjen obavezama, da nam svaka pomoć u snalaženju u nepoznatom gradu i ušteda vremena može biti od velikog značaja. Zato je najbolje pripremiti se na vrijeme i instalirati aplikacije, koje vam mogu koristiti.

Ovo je pet najboljih:

  1. TRIPIT– Ova aplikacija je vaš lični asistent u džepu. U nju možete unijeti vrijeme sastanaka i letova, a ona će vas uredno obavještavati o svakoj obavezi, pokazati vam kako najbrže da stignete do željene lokacije i kakvo vas vrijeme očekuje.
  2. UBER– Mnogima već dobro poznata aplikacija za obezbjeđivanje taksi ili privatnog prevoza u više od 50 zemalja može biti od velike pomoći kada ne znate kako da stignete do željene lokacije ili kada jednostavno želite da platite manje.
  3. AROUNDME– Pomoću ove aplikacije ćete najlakše pronaći najbliži restoran, banku, benzinsku stanicu, supermarket, hotel i pregršt drugih lokacija. Dovoljno je samo da unesete svoju trenutnu lokaciju.
  4. MPASSPORT– Ukoliko se desi da na poslovnom putu imate zdravstvene probleme, ova aplikacija pretražuje doktore specijaliste u okolini, koji govore engleski i koji vam mogu pomoći. Takođe, ona sadrži i riječnik kako biste mogli bolje na lokalnom jeziku da objasnite simptome.
  5. GATEGURU– Aplikacija koja pruža jasan pregled 204 aerodroma širom Evrope, Azije i SAD-a sa tačno iscrtanim sadržajima na svakom od njih kao što su gejtovi, restorani, prodavnice i slično. Od skoro su u vlasništvu kompanije TripAdvisor.

Izvor: BIZLife

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s