ODLIČNA HUMANITARNA AKCIJA MLADE HRVATSKE ILUSTRATORICE

Već smo pisali o ilustracijama Hane Tintor, studentice dizajna pri Arhitektonskim fakultetu u Zagrebu. Oduševila nas je svojim pristupom ilustraciji, ili kako ih ona voli nazivati – umovina na papirima. Hana ima novi projekt humanitarnog karaktera što želimo podržati.

hana

Hana je odlučila svoje ilustracije prodati po iznimno povoljnoj cijeni od 50 kuna te svu zaradu donirati sloništu za životinje Prijatelji Čakovec koji je trenutno u iznimno lošoj situaciji. Primorani su zatvoriti svoja vrata ostalim psima kojima je potrebna pomoć, sklonište se trenutno brine o više od 350 pasa, a imaju kapacitet za njih 200. Imaju na skrbi više od 80 štenaca kojima je potrebna medicinska pomoć za koju trenutno nemaju financijskih sredstava. Sklonište je pred kolapsom zbog manjka prostora, hrane, lijekova te je bilo kakva pomoć dobrodošla.

hana2

Ilustratorica je odlučila pomoći skloništu tako da svatko može po simboličnoj cijeni naručiti ilustraciju koja zorno prikazuje sve zgode i nezgode te humorističnu stranu života s kućnim ljubimcem. Povodom ove akcije možete imati i dio njezinih ‘umovina na papiru’ te barem malo pomoći volonterima i njihovim štićenicima, jednom od 6 ‘no kill’ azila u Hrvatskoj.

Za više informacija o azilu i kako im pomoći informirajte se na Facebook stranici, dok radove ove plemenite mlade ilustratorice možete vidjeti na njezinom Behance profilu.

http://www.journal.hr/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s