Poziv za dizajnere: Prikažite nam onu dimenziju zabave koju muzika podstiče u vama!

Tuborg vas poziva da učestvujete u kreiranju dizajna ambalaže za iduću godinu! Ako ste mladi, kreativni i znate kako raditi u Photoshopu, onda ste prava osoba. Sve je dozvoljeno i samo je mašta granica za osmišljavanje dizajna.

tuborg 1

Konkurs se otvara 9.12. i traje do 31.12. do 12:00h.

tuborg2

Pratite www.tuborg.design i odmah po otvaranju konkursa krenite sa stvaranjem. Ostavljen je prazan prostor na ambalaži – ispunite ga najboljim dizajnom koji možete osmisliti. Dodatna napomena je da je neophodno da budete punoljetni za učešće u konkursu.

 

 

Šta možete osvojiti?

 

Pobjednički dizajn će se naći na više od 40 miliona limenki i etiketa i bit će viđen od strane 30 miliona ljudi u 6 država (Srbija, Mađarska, BiH, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska).

 

Pobjednik će svoj dizajn kao dio vlastitog portfolija moći pokazati na TYPO konferenciji u Berlinu gdje će ga Tuborg poslati u maju 2016. i pobrinuti se za sve putne troškove i troškove boravka. Za više informacija o TYPO konferenciji i mogućnostima koje vam nudi pogledajte OVDJE! 

 

 

Odabir pobjednika

 

Nakon zatvaranja konkursa u januaru, Tuborg stručni žiri će odabrati finaliste koji su ispoštovali sve uslove briefa, bili originalni i maštoviti, a zatim je na potrošačima da odluče o pobjedniku.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s