Osvojite putovanje u Njemačku za dvije osobe

Odgovorite na 5 pitanja i popunite obrzac za prijavu i uz malo sreće možete osvojiti putovanje u Minhen, njemačku prijestolnicu životnog stila. Sretni dobitnik osvaja putovanje avionom za dvije osobe na bazi dva noćenja sa doručkom.

putovanje

Nagradnu igru možete igrati OVDJE.

Željeli biste negdje otputovati, ali nikako da izdvojite vrijeme i novac u isto vrijeme. Imate novac, a nemate vremena. Ili obrnuto. Imamo divnu vijest. Tražimo od vas samo nekoliko minuta i možda vam se zvijezde nasmiješe. Zabavite se uz sjajan kviz na portalu http://www.furaj.ba, organiziranom u saradnji sa Turističkom zajednicom Njemačke i Lufthansom.

Letite sa Lufthansom do Minhena, a potom posjetite jedan od najljepših trgova, uživajte u engleskoj bašti, mnogobrojnim muzejima ili u obilasku AlianzArene. Za kraj dana opustite se u nekoj od čuvenih pivnica.

Nagradna igra traje od 01.12.2015. do 20.12.2015. godine. Vrijeme putovanja vam neće predstavljati problem jer ćete svoju nagradu moći  iskoristiti sve do 1. decembra 2016. godine. Godina dana je pred vama, sigurno ćete naći vremena. I da, držimo vam fige i želimo sreću.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s