Rođendansko slavlje “Noć knjige u Buybooku” 26.12. u Sarajevu

Najveći bosanskohercegovački izdavač Buybook za svoj 19. rođendan poklonit će 26.12 građanima u Sarajevu rođendansko slavlje – susret bh. pisaca i čitalačke publike “Noć knjige u Buybooku”.

Vrata knjižare Buybook tako će u subotu biti otvorena od 10.00 do 24.00 sata. Cijelog dana u ponudi će biti jedinstven popust od 50 posto na sva vlastita izdanja, i 10 posto na izdanja drugih izdavača. Svi posjetioci će biti u mogućnosti da postanu članovi Buybookovog Kluba knjige, čime će ostvariti značajne privilegije prilikom budućih kupovina.

noć knjige

Publici će biti ekskluzivno predstavljena i Buybookova nova internetska stranica http://www.buybook.ba. S više od 350 objavljenih naslova, domaćih i stranih autora, Buybook otvara web knjižaru, ali i novi portal koji će funkcionisati kao “permanentni festival književnosti na webu”.

Buybookova rođendanska zabava počet će u 20.00 sati, uz druženje s Buybookovim bh. autorima. Učešće su najavili Bekim Sejranović, Faruk Šehić, Marko Tomaš, Melina Kamerić, Nedžad Ibrahimović, Nihad Hasanović, Snježana Mulić, te Zilhad Ključanin, koji će učestvovati u razgovoru i potpisivati svoje knjige, saopćeno je iz Buybooka.

www.buybook.ba

Address: Radićeva 4, Sarajevo 71000
Phone:033 552-745

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s