Proširena linija proizvoda BH Branda „AMAMA“

Amama proširena linija

Firma Vita d.o.o. iz Zenice proširila je asortiman svojih „AMAMA“proizvoda, novom linijom proizvoda pod nazivom „AMAMA Body Splash“.

Ženstveni i suptilni osvježavajući mirisi za tijelo inspirisani su mirisnim šetnjama kroz različite cvijetne vrtove i citrusno-voćne note, idealne za sva četiri godišnja doba. Bezbrižni i mladenački mirisi obavijeni su daškom elegancije koji i nakon višesatnog „nošenja“sjedinjuju uzbudljive kombinacije  cvjetnih i voćnih sastojaka.

Osnovne baze sva četiri mirisna spreja potiču iz najegzotičnijih područja svijeta, a koji vas  čine posebnom, prepoznatljivom, i jedinstvenom.

Nakon što nanesete sprej na tijelo, vaše tijelo primit će mirisnu vodicu i svojom toplinom osloboditi pomalo intenzivne, ali i drske egzotično orijentalne mirisne note. Kroz nekoliko sati na vašoj koži, sprej će dobiti i drugu dimenziju – hidratizirat će kožu uz blago zaglađivanje i osjećaj svježine.

Odaberite mirisnu notu koja je idealna za Vas. Trenutno, u ponudi četiri vrste mirisnih sprejeva.

Aquatic freshness – ženstven i suptilan osvježavajući miris za tijelo učinit će vas posebnom i prepoznatljivom. Kombinacijom različitih vrsta cvijeća i voća osjetit ćete intenzivan i pomalo drzak miris sibirskog kralja zelenog bora. Neke od nota ovog mirisa su: morska nana, limun, lima, guava, cvijet lotosa, ruže, magnolije i božura, sibirskog bora…

LOVE silk – mješavina tropskih otoka voća i cvijeća, lagane i prozračne teksture, učinit će da vaša koža bude zaglađena i mirisna tokom cijelog dana. Ovaj mirisni sprej obavit će kožu daškom glamura i ljubavi. Note mirisa koje preovladavaju su:  bergamot, papaya, tropsko voće, jasmin, vanilija…

Pure seductress – parfumizirani sprej za tijelo nosi note ugodnog i zavodljivog mirisa šljive, kore dinje i iskušenja frezije.  Kompozicija različitih vrsta cvjetova i mirisa učinit će Vas drugačijom od ostalih.

Pearl dream – suptilan ženstven osvježavajući miris za tijelo. Pomalo orijentalan ali nimalo napadan koktel mirisnih nota, namijenjen je romantičnim sanjarskim damama.

Više informacija o AMAMA proizvodima potražite na Facebook stranici https://www.facebook.com/kozmetikamama/?ref=hl.

Amama proširena linija 2

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s