Torbe koje će vam razveseliti svakodnevicu

Dizajnerica Anica Čarapić osmišljava i realizira razigrane torbe s veselim motivima, koje su zbog svoje prostranosti i veličine, idealne za sve žene koje cijeli dan provode izvan kuće pa im je potrebna praktična torba u koju će stati sve što im treba (i ne treba)

anica

Anica Čarapić je dizajnerica koja stvara zabavne, šarene i vesele torbe i ruksake za sve žene i djevojčice. U svom je poslu 3 godine. Svojim upornim radom i učenjem stekla je vještine koje joj omogućavaju da se izražava na ovakav način. Sa suprugom je otvorila svoju firmu – Omiljeni partner d.o.o te zajedno ostvaruje svoje snove.

Nedavno se otisnula i na strano tržište pa njezine torbice šeću i po Austriji, Švicarskoj, Norveškoj… Surađuje sa slikaricom Rominom Piteša s kojom osmišljava i realizira torbe zbog kojih će vas sigurno zaustavljati na ulici…

anica 2

Skupa s još jednom kreativnom ženom, poznatom vizažisticom Irenom Herceg, pokrenula je projekt pod nazivom „SINERGIJA LJEPOTE I KRETIVNOSTI”, koji će provoditi idućih 6 mjeseci. Naime, Irena i Anica odlučile su kroz 6 mjeseci nagrađivati žene svojim uslugama i proizvodima. Svaki mjesec će odabrati jednu klijenticu te je nagraditi besplatnom šminkom i jednom prekrasnom ženskom torbom ručne izrade.

Više na: www.carapica.hr

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s