PROPR Conference

propr

Uz viziju povezivanja razmjene znanja i iskustva 2001. godine utemeljena je PRO PR međunarodna konferencija za odnose s javnošću. Svake godine povezuje lidere u komunikacijama i medije.

U vrijeme kada nedostaje dvosmjerne komunikacije novonastalih država u jugoistočnoj Europi, stvorena je edukacijska točka koja povezuje stručnjake za odnose s javnošću. PRO PR konferencija jedinstvena je i po tome što se svake godine organizira u drugoj državi s ciljem da odnosi s javnošću budu u funkciji stvaranja novih percepcija, novih znanja kroz različitosti u praksi.

Prva PRO PR konferencija održana je u Herceg Novom i otada živi njezina vizija – pružiti mogućnost učesnicima da se međusobno upoznaju i komuniciraju. Zbog toga je učešće na konferenciji ograničeno.

PROPR Program 2016 – PREUZMITE PROGRAM KONFERENCIJE

PRIJAVITE SE NA KONFERENCIJU – PROPR Application form 2016

Povodom desete obljetnice, a na osnovu analize stanja, utemeljena je nagrada PRO PR Awards. Ona je specifična po tome što se dodjeljuje pojedincima zaslužnima za razvoj i doprinos na području odnosa s javnošću. S ponosom predstavljamo imena nekih od dobitnika kao što su Katarina Klemenc iz Lek Industry, Snježana Bahtijari iz Ericsson Nikola Tesla, Dubravka Jusić iz Vipneta te mnogi drugi.

Više na: www.pro-pr.com

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s