Neodoljivi proljetni Femina.hr rokovnik

Nakon godišnjeg Femina.hr planera na prugice, u koji možete po danima i satima upisivati svoje obveze i tako savršeno organizirati svoje vrijeme, za proljeće stiže i novi presladak Femina.hr rokovnik. S trendi dizajnom na točkice, preglednom i jednostavnom unutrašnjošću, ovaj će notes savršeno izgledati na vašem stolu ili u torbici te biti tu za zapisivanje svih kreativnih misli, ideja, planova…

femina

Sa svojom neodoljivom naslovnicom na točkice, praktično i jednostavno koncipiranom unutrašnjošću te neodoljivo šarmantnim “x faktorom”, Femina.hr rokovnik lansiran je za proljetne i ljetne dane, kada ćete više vremena provoditi vani pa će vam biti potreban upravo ovakav mali notes za zapisivanje misli i ideja… Idealan je za kreativne žene koje se, uz svoj smart phone, ne odvajaju od ovakvog praktičnog rokovnika, koji je ujedno i sladak modni dodatak.

Femina rokovnik koncipiran je jednostavno kao notes – njegova je unutrašnjost praktična, jednostavna i pregledna. Naslovnicu krase uvijek svima omiljene točkice, inspirativni poslovni citati i prepoznatljivi Femina.hr logo. Rokovnik je A6 formata, što ga čini idealnim za nošenje u torbi. Lansiran je za proljetne i ljetne dane kako bi svim ženama koje ga koriste bio pri ruci kada su izvan kuće ili ureda… Ujedno, Femina rokovnik sladak je modni dodatak, koji mami poglede i savršeno će se uklopiti u bilo koji osobni stil. Realiziran je u suradnji s hrvatskom firmom Mašnica te od ideje do realizacije predstavlja 100% originalan hrvatski proizvod.

Cijena: 65 kn + 15 kn dostava; narudžbe na: info@femina.hr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s