Predstavljamo proizvode „ECO Kanjski“ iz Prnjavora

Proizvodi ECO Kanjski se mogu kupiti u svim etno-selima u BiH i kozmetičkim salonima. Prave se od jednog dijela domaćih i jednog dijela uvoznih sirovina.

ECO Kanjski

Iza proizvoda „ECO Kanjski“ je 24-godišnji  Ivan Kanjski iz Prnjavora, ugostitelj po struci, a koji je svoju ljubav prema poduzetništvu usmjerio ka proizvodnji sapuna od kozjeg mlijeka. Mnogi tvrde da je kozje mlijeko najkvalitetnije mlijeko, te se i proizvodi od kozjeg mlijeka smatraju najkvalitetnijima na svijetu. Obitelj Kanjski posjeduje svoje koze, ali se trude da i ostale namirnice koje su potrebne da samostalno  proizvode, jer je to i suština bioloških proizvoda. Malsinovo ulje nabavljaju sa otoka Pašmana u Hrvatskoj, koprivu sami beru i suše.

Sapuni iz domaće radinosti „ECO Kanjski“ se prave od jednoga dijela domaćih i jednoga dijela uoznih sirovina. Sapuni su prirodnog mirisa, koji podjeća na med ili vosak, a dodaje se i kukuruzno brašno, neven, kopriva,…itd.

Ovaj mladi poduzetnik je na ideju o proizvodnji sapuna sa kozjim mlijekom došao nakon 3 godine istraživanja i radi ih po starom receptu nalijeđenom od prabake Poljakinje, a koji je malo dorađen. U paleti postoji 5-6 vrsta sapuna i potražnja za njima je dosta dobra.

Ivanova majka proizvode ECO Kanjski predstavlja i na štandovima putem Udruženja žena iz Prnjavora, a sve vaše eventualne upite i narudžbe možete realizirati preko Facebook stranice:  Sapun od kozijeg mlijeka ”ECO Kanjski”.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s