Novi proizvodi poznatog zagrebačkog brenda Notes of Zagreb

Zagrebački odnosno hrvatski brend Notes of Zagreb već je postao prepoznatljiv po mirisnim svijećama od soje s drvenim štapićima, difuzorima sa štapićima za kuću, sprejevima za tkaninu i prostor, parfemima za pse i refilima za difuzore, a od ovoga ljeta ovaj brend je uveo beauty novitete. Ovi noviteti su prva beauty linija brenda Notes of Zagreb. Radi se o osvježavajućim sprejevima za tijelo vrlo ugodnih mirisa. Brend je lansirao dvije vrste sprejeva, tj. body mist Before Sunset s notama ciklame, ljubičice i ambre, idealan za vruće ljetne dane i Misty Morning sa notama verbena, limuna, ružičastog papra i sandalovine.

Notes of Zagreb

Mirisi su lagani i mogu se koristiti tokom cijeloga dana, a namijenjeni su i tijelu i licu. Dizajn bočica je minimalistički, jednostavan, a istovremeno profinjen. Idealan su poklon i suvenir ukoliko se nađete u Zagrebu, a ponestalo vam je ideja šta kupiti. Firma Brand Notes of Zagreb nastala je iz želje za kreativnošću, originalnošću što se vidi i u samom prostoru dućana.

Sve proizvode možete kupiti u trgovini Notes of Zagreb, koja je smještena na adresi Skalinska 2, i putem web shopa http://www.notesofzagreb.com.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s