Pomoću ovoga lijeka riješit ćete se naočala zauvijek poslije mjesec dana korištenja

Peršun je medicinska biljka, koju mnogi ljudi koriste u svrhe liječenja. Zdravstvene koristi peršuna su mnogobrojne za cijelo tijelo, a posebno za oči.

Peršun ima antispazmadična, antiseptična i stimulativna svojstva. Naročito se preporučuje trudnicama i ljudima koji pate od dijabetesa, jer reguliše i normalizuje rad šećera u krvi. Također, mnoge žene ga koriste kod svojih problema sa mjesečim ciklusima.

Ovim receptom ne samo što ćete poboljšati svoj vid, nego ćete se nakon mjesec dana upotrebe, riješiti naočala zauvijek.

peršun

Uzmite listove peršuna i isjeckajte ih sitno. Umiješajte u jogurt. Pijte ovu mješavinu svako jutro. Vrlo brzo ćete osjetiti promjene na očima, u vidu poboljšanja očnog vida. Ali pozitivni učinak se neće ovdje zaustaviti. Nakon samo mjesec dana korištenja ovoga napitka, vid će vam biti znatno poboljšan.

Poslije mjesec dana, dodajte svježe listove koprive mješavini i nastavite korištenje narednih mjesec dana. Nakon dva mjeseca korištenja, osjetit ćete velike promjene na očima, vid će vam biti poboljšan i jasan, i postojaće velike šanse da prestanete koristiti naočale (ukoliko se radi o manjim dioptrijama).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s