Taste and Travel Festival (Zadar, 25-31.08.2016)

CILJ JE PROMOCIJA MALIH DOMAĆIH PIVOVARA TE UPOZNAVANJE LOKALNIH UGOSTITELJA, GRAĐANA I POSJETITELJA GRADA

Taste and Travel održava se u Zadru pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, a u organizaciji Kluba zadarskih studenta, Hrvatske udruge mladih, udruge Proizvodi hrvatskog sela i udruge studenata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Probion. Od prošle godine u sklopu Taste and Travela održava se i Craft beer festival koji će i ove godine predstaviti ukusne pive iz kućne radinosti, praćen žestokom svirkom bendova Kawasaki 3p, M.O.R.T. i Mjuzikl. Ukusne delicije, jedinstvene craft pive i odlična zabava pozivnica su koja se ne odbija.

Taste and Travel – festival dobre hrane i turizma, koji će se sljedećeg tjedna održati u Zadru projekt je koji su prije tri godine osmislila četvorica studenata. U sklopu Taste and Travela bit će predstavljene inovacije na području gastronomije, a osim toga održat će se i Craft Beer festival te Sajam proizvoda hrvatskog sela.

Iz prijateljstva Jakova Kolege, Karla Vulina, Mate Damića i Renea Marincela, rodila se poslovna ideja koja je prerasla u festival na kojem će se ove godine okupiti više od 30 izlagača, 15 inovatora a očekuju čak 40 tisuća posjetitelja.

taste and travel zadar

Hrvatska živi Craft Beer Revoluciju, revoluciju u kojoj je do sada rođeno više od 20 mikro pivovara. Jedinstveni Taste and Travel Festival koji se od 25. do 31. kolovoza održava u Zadru predstavlja Craft Beer Festival koji će vas osvježiti u vrućim ljetnim danima.

Sajam proizvodi hrvatskog sela, Forum, Zadar 25. – 31. kolovoza, od 9 do 21 sat
Craft Beer Festival, Riva, Zadar 26. i 27. kolovoz, od 17 do 01 sat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s