Najbolje kreme za lice za zimski period

U ove hladne zimske dane koži je važno osigurati kvalitetnu zaštitu od vanjskih uvjeta i nahraniti je, a u tome će vam svakako pomoći neki od proizvoda koje vam preporučujem u nastavku.

Krema za lice sa ekstraktom puža-jedistven je proizvod koji se koristi za podmlađivanje kože lica. Koristi se i kao dnevna i noćna krema. Sastojci sadržani u ekstraktu puža regeneriraju kožu, zaglađuju bore, usporavaju proces starenja kože istovremeno je podmlađujući. Krema se koristi i kao hidratantna, pogodna za sve starosne skupine i sve tipove kože. Nakon korištenja, koža vam postaje meka i glatka. Da biste se zaštitili od mogućih alergijskih reakcija, najbolji način je testirati kremu od puža (bilo kojeg proizvođača) nanošenjem na ruku. Krema se brzo upija, a ostavlja nježan i lagan miris. Kremu čuvajte van sunčeve svjetlosti, van domašaja djece, na suhom i tamnom mjestu. Najbolji efekat se postiže nanošenjem kreme ujutro i uveče, na već očišćenu kožu lica. Kreme sa ekstraktom puža možete kupiti u svim drogerijama, bolje snabdijevenim apotekama i supermarketima, kao i u dućanima sa bio proizvodima. Cijene variraju od proizvođača do proizvođača, a ako dosada niste probali ovu vrstu kreme, najbolje je da se odlučite za neku srednju cijenu (ni najjeftiniju, ni najskuplju).

2000-01-12-17-42-30

Essentials (Oriflame)-bogata višenamjenska i multivitaminska krema za lice, ruke i tijelo. Krema dolazi u pakovanju od 150ml i namijenjena je svim tipovima kože. Brzo se upija nakon upotrebe i ne ostavlja masne tragove na licu i rukama. Omekšava kožu i čini je glatkom. Pogodna je za cijelu porodicu. (cijena na akciji je 4,95KM, http://www.oriflame.ba).

2000-01-12-15-54-29

Essentials (Oriflame)-multivitaminski kompleks za lice i ruke s dodatkom i blagim mirisom lubenice. Krema dolazi u pakovanju od 150ml i namijenjena je svim tipovima kože. Brzo se upija nakon upotrebe i ne ostavlja masne tragove na licu i rukama.

2000-01-12-15-55-32

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s