Test za otkrivanje osnovnih karakteristika i osobina svake osobe

Poslušajte svoj unutrašnji glas i odgovorite na pitanje šta više volite spajanjem dvije namirnice koje vama najviše odgovaraju: krastavac, dinja, paradajz i lubenica.

paradajz

Krastavac i dinja

Ovu kombinaciju više vole muškarci. Odlikuje ih hrabrost i ozbiljnost. Rijetko padaju pod tuđi uticaj i nisu ljubitelji alkohola. Među muškarcima koji biraju ovu kombinaciju ima dosta sportista i ljubitelja putovanja. Pored ovakvog muškarca, žena se osjeća kao iza zida jer se njegova odgovornost odražava na porodične odnose. Ovakve osobe tačno znaju šta žele i lako postižu svoj cilj. Njihova mana je da nemaju romantike i nemojte od njega očekivati buket cvijeća. Žene ovog tipa su šefice, menadžeri ali u porodičnom životu su poput djece, bespomoćne. Obične nisu ljubitelji kuhanja, peglanja, pranja suđa itd. Međutim ove žene su vjerni prijatelji, puni razumijevanja.

Krastavac i lubenica

Osobe ovog tipa imaju česte mentalne konfuzije. Unutarnju napetost skriva spoljašni mir i uzdržanost. Za muškarce ove vrste se kaže da „tiha voda bregove nosi“.  S njim živite kao na vulkanu, nikad ne znajući šta će biti sutra i koje ideje i misli ima u glavi. Žene ovog tipa ne prave probleme oko sitnica. Skupljaju probleme u sebi, ali kad ima dođe „žuta minuta“, planu. Osobe ovog tipa su kreativne, vole razmišljati i među njima su mnogi naučnici i inovatori.

Paradajz i dinja

Ova kombinacija se odnosi na osobe uravnotežene,pažljive i mirne.Imaju unutrašnji takt i osjetljivost prema drugima. Vole lijepe stvari i imaju istančan ukus. Muškarci ovog tipa su pomalo feminizirani. Među njima su umjetnici, muzičari, osobe sa iskustvom. Žene ovog tipa su zaljubljive prirode, strastvene i postojane. One su vjerne, nježne i brižne dok su muškarci pomalo narcisoidni.

lubenica

Paradajz i lubenica

Osobe ovog tipa su vesele i otvorene. Komunikativni su i ponekad eksplozivni. Muškarci ovog tipa su gurmani i lijeni. Žene ovog tipa su emotivne, vole dom i životinje, Nisu intrigantne, mogu biti bez takta. Govore ono što misle. Inače iskrenost je glavna odlika i muškaraca i žena ovog tipa.

Najbolji brakovi sklapaju se između:

-muškarac krastava-dinja i žena krastavac-lubenica

-muškarac paradajz-dinja i žena krastavac-dinja

-muškarac krastavac-lubenica i žena paradajz-lubenica

-muškaraca paradajz-lubenica i žena paradajz-dinja.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s