8 neobičnih ali učinkovitih savjeta za ljepotu

Zbog previše savjeta za ljepotu, postali smo pomalo skeptični prema svim novim prijedlozima i savjetima koji izlaze iz uobičajenih okvira. Ako ste i dalje otvoreni za nešto novo, pročitajte u nastavku 8 neobičnih ali učinkovitih savjeta za ljepotu (koji navodno djeluju).091

  1. Ispiranje obojene koje-kosu obojenu tamnim bojama, isperite šoljom crne kafe, a kosu obojenu svijetlim bojama čajem od kamilice. Stavite plastičnu kapu na glavu, a nakon pola sata ponovite postupak.
  2. Akne- ako želite brzo isušiti akne na licu, nanesite malo paste za zube na akne i ostavite preko noći.
  3. Brijanje-ponestalo vam je gela ili pjene za brijanje, iskoristite regenerator za kosu. Sapun isušuje kožu lica, pa je balzam za kosu puno bolja opcija.
  4. Zalijepite napukli nokat- ljepilo zalijepite napukli nokat, psutite da se osuši, a odna nanesite omiljeni lak za nokte.
  5. Obrve-ako vam obrve izgledaju neuredno ili vam se čini da su „podivljale“, iščetkajte ih etkicom za zube. Zatim nanesite neku hidratantnu kremu na obrve.
  6. Kosu trljajte starim novinama-za svježi miris vaše kose, trljajte je starim novinama. Novine upijaju mirise. Onda na četku ili češalj za kosu stavite nekoliko kapi omiljenog mirisa i počešljajte se tako.
  7. Mirišljavi sapuni-ako želite da vam odjeća duže miriše, kupite sapun sa omiljenim mirisom i stavite ga otvorenog u ormar. Odjeća vremenom poprima suptilan miris.
  8. Šećer za piling-nestalo vam je pilinga za tijelo? Pomiješajte malo malsinovog ulja sa sitnim, bijelim šećerom. Umasirajte u kožu, zatim isperite mlakom vodom.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s