5-ti Spark.me konkurs za blogere „#SparkMe 2017“

Prijave za takmičenje za zvanične blogere Spark.me konfrencije su otvorene. Konferencija će se održati 29. i 30. maja u Bečićima kod Budve (Hotel Mediteran) i spada u jednu od najvažnijih konferencija ove vrste u Jugoistočnoj Europi. Svi blogeri nisu ograničeni samo na tekstualni format, već mogu koristiti i zvučne zapise (podkast) i video zapise (vlog = “video blog”).

budva

Da biste se prijavili na konferenciju, potrebno je da bloger/ica napiše blog post, objavi vlog ili podkast na temu Zašto želim da učestvujem na Spark.me 2017 konferenciji, te ga podijeli na društvenim mrežama uz hešteg #SparkMe, taguje zvanični nalog Spark.me konferencije, i da popuni prijavu na adresi Spark.me.

Krajnji rok za prijavu je 28. april. 

Spisak odabranih zvaničnih blogera bit će objavljen 9. maja na web portalu Spark.me konferencije.

Zvanični bloger dobija besplatnu kartu za oba dana konferencije, četiri noćenja u hotelu sa četiri zvjezdice Mediteran (u kojem će konferencija biti održana), kao i krstarenje Bokokotorskim zaljevom, koje se organizira za predavače i partnere Spark.me konferencije. Obaveza zvaničnog blogera je da objavi jedan blog post (vlog ili podkast) na temu Spark.me konferencije do 19. maja, jedan blog post u toku konferencije, i jedan po završetku iste.

 

Organizatori Spark.me su najavili da će govornici ove godine biti Rory Suterland, potpredsjednik Ogilvy & Mather UK, globalne advertajzing i marketinške agencije sa sjedištem u Londonu, Jon Burkhart, specijalista za oblast marketinga sadržajem (content strategist) koji dolazi iz Londona, Sharad Sagar, društveni preduzetnik iz Indije koji se nalazi na listi časopisa Forbes 30 uspješnih ljudi mlađih od 30 godina i Rob Fitzpatrick, serijski preduzetnik i autor međunarodno priznate knjige za preduzetnike The Mom Test.U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

 

Karte za konferenciju Spark.me se mogu kupiti na zvaničnom portalu konferencije www.spark.meCijena karte je 300€ (nakon 9.aprila). Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi  50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima u toku oba dana konferencije, ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem prve noći konferencije. Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Sve kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

 

Organizator Konferencije Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije nacionalnog .ME domena. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Više informacija o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom portalu www.spark.me, FB stranici www.facebook.com/sparkdotme i Twitter nalogu www.twitter.com/sparkdotme.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s