AD ORION Volonterski staž

U savremenom dobu i društvu/kulturi današnjice, kvalitetno funkcioniranje bilo koje organizacije iziskuje kreiranje šarolikih timova, čiji pripadnici posjeduju raznolika znanja, vještine i talente.

Kako je naše Društvo veoma dinamična i slojevita organizacija u okviru koje se odvija veliki broj raznovrsnih aktivnosti, u potrazi smo za volonterima i volonterkama, čiji će raznovrsni talenti upotpuniti i unaprijediti rad naše organizacije.

Stoga su sve ambicioze, inovativne, marljive i odgovorne mlade osobe jednako dobrodošle u naš tim. Bez obzira na spol/profesiju/kvalifikacije, postojeća znanja/vještine, odnosno talente/afinitete. Usavršavanje i unapređenje rada i aktivnosti našeg Društva iziskuje – kako individue koji se odlikuju logičkom inteligencijom, tako i pojedince s razvijenom vizuelnom, verbalnom ili interpersonalnom inteligencijom.

Mi vam pružamo mogućnost – kako za usavršavanje i razvijanje vaših postojećih talenata i kreativnog izraza, tako i za stjecanje novih znanja/vještina/iskustava

Astronomsko društvo Orion je organizacija prvenstveno edukativnog karaktera, tako da ćete u našem timu imati priliku za;

  • obavljanje volonterskog staža
  • stjecanje dragocjenog radnog iskustva
  • profesionalna/stručna usavršavanja
  • dobrovoljne interne edukacije iz mnogobrojnih područja ljudskih djelatnosti

Naša organizacija svojim volonterima i volonterkama nudi širok dijapazon internih obuka na dobrovoljnoj bazi – od praksi u radu/rukovanju sa savremenim tehnološkim uređajima današnjice, preko obrazovanja iz područja menadžmenta i marketinga, do edukacija iz područja izrade i upravljanja projektima i projektnim ciklusima.

orion

Ukoliko želite postati dijelom našeg tima, prijavu u vidu kratkog motivacionog pisma pošaljite na e-mail adresu; adorion.learning@gmail.com.

Kratko motivaciono pismo treba da sadrži osnovne podatke, trenutne kvalifikacije, te kratki rezime vaših znanja/vještina/talenata/interesa, a može biti u MS Word ili MS Power Point formatu. Prijavni e-mail nasloviti sa „Prijava za volonterski staž“.

Svi prijavljeni kandidati biti će pozvani na inicijalni razgovor u dogledno vrijeme.

Vaš AD Orion

Izvor: http://adorion.ba

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s